fbpx

Slipcursus

Wat is een slipcursus?

Tijdens een slipcursus leer je de rijvaardigheden die nodig zijn om te voorkomen dat je gaat slippen in het verkeer, mocht je toch in een slip terecht komen dan leer je hoe je dit kunt corrigeren en hoe je obstakels kunt ontwijken . Het is dus eigenlijk meer een anti slipcursus. Tijdens een slipcursus staan het rijplezier en het ervaring opdoen centraal. Een slipcursus is een leuke activiteit die bovendien zeer leerzaam is! 

Wat houdt een slipcursus precies in?

Een slipcursus is een rijvaardigheidstraining om je voor te bereiden op situaties waarbij je in een slip terrecht kan komen. Een cursus start daarom doorgaans met uitleg over de basis van het slippen en over de oefeningen die tijdens de cursus gedaan worden. Rem- en uitwijkoefeningen en over- en onderstuur staat hierin centraal. Vervolgens ga je een aantal keer, met een auto van de cursus, de baan op en rij je over glad wegdek waarop je de geleerde theorie kunt toepassen. Je krijgt hierna feedback van de instructeur. Wat ging er goed? Wat ging er fout? Wat kun je nog verbeteren? Smaakt dit naar meer? Kies dan voor een slipcursus die een stapje verder gaat met ook een noodstop op gladwegdek met en zonder ABS en met uitwijkmanoeuvres waarna jij met nog meer vertrouwen de weg op gaat. 

Waar kan ik een slipcursus volgen in Nederland?

Er zijn meerdere kwalitatief goede aanbieders van slipcursussen op verschillende locaties in Nederland. Je volgt een cursus bijvoorbeeld in Zandvoort, Rosmalen, Lelystad, Rijssen, Drachten, Assen, Rotterdam of Eindhoven. Bij ons reserveer je een slipcursus nabij Eindhoven, Rotterdam, Gouda of Almere!  

Slipcursus Eindhoven

Tijdens deze slipcursus in het Brabantse Nuenen nabij Eindhoven leer je hoe je een slip voorkomt, corrigeert en obstakels ontwijkt. Verbeter op een leuke manier je reactievermogen en houd controle over de auto. Deze slipcursus is niet alleen leerzaam, het is ook hartstikke leuk! Voel de spanning en adrenaline bij het slippen over ons gladde wegdek. Kies voor de een, twee of drie uur durende cursus. Een ervaring die je niet snel zult vergeten!

Slipcursus Almere

Kies uit voor een twee of drie uur durende slipcursus in Almere en verbeter je rijvaardheden met sprongen. Je leert de basis van het slippen en onderneemt slalom, grip & slip oefeningen. Tijdens de drie uur durende cursus ga je ook aan de slag met een belangrijk onderdeel; het remmen! Na deze cursus hoef je niet meer in een onvoorziene slip te raken op de openbare weg!

Slipcursus Gouda

Een plots overstekend dier, wegpiraten en aquaplaning veroorzaken gevaarlijke situaties in het verkeer. Deze situaties zijn niet te voorzien. Verbeter daarom je rijvaardigheid met een slipcursus en wees voorbereid op noodsituaties! Leer hoe je een slip voorkomt, corrigeert en obstakels ontwijkt. Verhoog op een leuke manier je reactievermogen en houd controle over de auto. In Moordrecht nabij Gouda en op korte rijafstand van Rotterdam volg je deze een, twee of drie uur durende slipcursus. 

Slipcursus hier boeken?

AdventureTickets is hét platform voor avontuurlijk activiteiten en uitjes in Nederland en Europa. Hier boek je een slipcursus op de beste locaties in Nederland, online en voor de scherpste prijs.

Een leerzame en leuke activiteit!

Een slipcursus kado geven?

Wil je een slipcursus kado geven? Dan zit je goed bij AdventureTickets! We bieden de slipcursus aan op meerdere locaties in Nederland welke je direct online kunt boeken of kies voor een bon welke te gebruiken is om een slipcursus te reserveren. Onze cadeaubon is eigenlijk een nationale slipcursus bon en kun je gebruiken voor al onze slipcursussen in Nederland. 

Slipcursus als groepsuitje

Organiseer jij binnenkort een groepsuitje? Voor je vrienden, team of bedrijf? Met een slipcursus groepsuitje zit je zeker goed! Dit is een super leuke en bovendien leerzame activiteit die met een groep van 4 tot wel 100 man te ondernemen is! Combineer de slipcursus met een BBQ of borrel. Dat wordt gezellig, lachen en een memorabele dag! 

Slipcursus boeken?

Bekijk hier onze slipcursussen. Heb je nog vragen? We helpen je graag verder met het vinden van de juiste cursus. Neem gerust contact met ons op!