Alle avontuurlijke activiteiten in
één cadeaubon!

Alle avontuurlijke activiteiten in één cadeaubon

Wil je graag een origineel cadeau geven? Dan is de Adventure Cadeaubon perfect voor jou!
Je geeft iemand de mogelijkheid om te kiezen uit een fantastisch aanbod van unieke en opwindende ervaringen die je je hele leven met je meedraagt. Een beleving is het perfecte cadeau!

Snel binnen

Je hebt de cadeaubon snel binnen in je mail als PDF.

Een origineel cadeau

Gegarandeerd een uniek cadeau. Wat is er nou beter dan een cadeau wat je nooit meer vergeet!

Ruime keuze

Je hebt de keuze uit een ruim aanbod aan activiteiten in Nederland en Europa!

Wat zeggen andere?

Cadeaubon

5/5

Geef je vriend, vriendin, kennis of familielid een ervaring om nooit te vergeten!
Laat ze zelf het avontuur kiezen dat het beste bij hun past. Met een cadeaubon van Adventuretickets.nl kan het allemaal.

Je kunt zelf de waarde van de cadeaubon uitkiezen. Dit kan bij de volgende stap. Maak je keuze en bestel de cadeaubon eenvoudig online!

Adventure cadeaubon

Veelgestelde vragen

Vind hieronder de antwoorden op de meest gestelde vragen

De Adventure Tickets cadeaubon heeft een geldwaarde die kan worden gebruikt om elke activiteit op onze site www.adventuretickets.nl te kopen. Dit bedrag is maximaal 2 jaar geldig vanaf de aankoopdatum. Cadeaubonnen hoeven niet onder de naam van de houder te worden geregistreerd en kunnen tot meerdere aankopen exclusief op onze site worden gebruikt.

Een printvriendelijke pdf-versie van de cadeaubon wordt per e-mail verzonden naar de persoon die deze heeft gekocht. De cadeaubon kan dan rechtstreeks worden aangeboden aan de ontvanger naar keuze.

We hanteren een strikt annuleringsbeleid voor cadeaubonnen. Cadeaubonnen kunnen niet worden ingewisseld, doorverkocht, terugbetaald (zelfs niet gedeeltelijk), noch gecrediteerd op een andere bankrekening, creditcard of cadeaubon.

Als de persoon die de cadeaukaart heeft gekocht de bevestigingsmail niet kan vinden of als de ontvanger van de cadeaubon de pdf-versie is kwijtgeraakt, neem dan contact op met ons klantenserviceteam via info@adventuretickets.nl. Een medewerker van de klantenservice haalt de betreffende cadeaukaart op met behulp van het e-mailadres van de koper.

Als de activiteit die je hebt gekocht een lagere waarde heeft dan het totale bedrag op je cadeaubon, blijft het verschil op je kaart staan voor een toekomstige aankoop op onze site. Als de door jouw gekochte activiteit een hogere waarde heeft dan het totale bedrag op de cadeaubon, moet het verschil worden gedekt door een andere betaalmethode. Let op: een cadeaukaart kan niet worden gebruikt om een andere cadeaukaart te kopen.

Bij ontvangst van de cadeaubon vindt je een unieke code die je moet opgeven nadat je een activiteit op onze site hebt gekozen. Nadat je een activiteit heeft gekozen, volg je de nodige stappen om de reservering te voltooien en de activiteit aan uw winkelmandje toe te voegen. Vervolgens voer je de code in het daarvoor bestemde veld in, zodat de korting automatisch kan worden toegepast.

Als je niet verantwoordelijk bent voor de annulering van de activiteit (instructeur is niet beschikbaar, onvoorziene weersomstandigheden, enz.), Zullen we je cadeaubon opnieuw crediteren met het exacte bedrag dat is gebruikt voor de oorspronkelijke aankoop van de activiteit. Je kunt dan een andere activiteit naar wens kopen.

Geef een cadeau om nooit te vergeten!

Je kunt zelf de waarde van de cadeaubon uitkiezen. Dit kan bij de volgende stap. Maak je keuze en bestel de cadeaubon eenvoudig online!