fbpx

Groepsuitjes

Ben je op zoek naar een avontuurlijke activiteit om met een groep te ondernemen? Laat Adventuretickets dit voor je regelen! De meeste activiteiten uit ons aanbod zijn uiterst geschikt voor groepen. Ideaal als jij een teamuitje, bedrijfsuitje of familiedag organiseert!

Waarom een groepsuitje met Adventuretickets?

Unieke beleving

Gegarandeerd een fantastische dag samen met jouw groep!

Ruime keuze

Je hebt de keuze uit een ruim aanbod aan activiteiten in Nederland en Europa!

Eten/Borrel

Combineer jouw groepsuitje met eten of borrel

Uitstekende service

We ondersteunen je tijdens het gehele proces.

Wat zeggen andere?

Onze favoriete groepsuitjes

Offroad rijden

Altijd al willen weten hoe het voelt om te rijden met een ruige 4×4 wagen in de modder? Vraag je jezelf ook af wat voor kick het zal geven om de ene na de andere heuvel te overwinnen in een terreinwagen? Perfect om met een hele groep te doen.

Slipcursus

Verbeter op een leuke manier je reactievermogen en houd controle over de auto. Een slipcursus is niet alleen leerzaam, het is ook hartstikke leuk! Voel de spanning en adrenaline bij het slippen over ons gladde wegdek. Een ervaring die je niet snel zult vergeten!

Driftcursus

Neem met je groep deel aan een gave driftcursus! Driften is het ultieme gevoel van wagenbeheersing. Op een beheerste wijze door de bochten glijden zorgt voor adrenaline en sensatie. Leer de drifttechnieken van professionele instructeurs!

Blokarten

Tijdens een dagje strand een leuke activiteit doen? Probeer dan eens een keer blokarten uit. Dit is een spectaculaire activiteit waarbij je de kracht van de wind gebruikt om zo hard mogelijk over het strand te scheuren. 

Paintball

Indoor paintballen is het ideale bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje, vriendenuitje of zelfs familie-uitje! Geniet van deze avontuurlijke en spannende activiteit, waarbij je je tegenstander met gerichte schoten probeert te verslaan. 

City Challenge Amsterdam

Ben jij op zoek naar een avontuurlijke en originele activiteit in Amsterdam, dan is dit precies wat je zoekt! Transformeer de stad in jouw persoonlijke speeltuin met de City Challenge Amsterdam.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je interesse om één van onze activiteiten met een groep te doen? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!