fbpx

Offroad rijden

Offroad rijden in een terreinwagen met 4WD

Voor vele is een dagje offroad rijden echt een ultieme beleving! Lekker ploeteren in de modder, de 4 x4 auto onder controle houden zonder vast te komen zitten en nieuwe skills leren. Of je nu een eigen 4×4 auto hebt aangeschaft of er eentje gaat huren op vakantie, het is altijd leerzaam om een dagje terreinrijden te boeken en de basis skills te leren! 

Wat houdt een offroad rijden precies in?

Tijdens een offroad rijden experience krijgt je uitleg over de technieken die je nodig hebt om terrein te rijden. En het mooiste, je mag deze technieken, zoals rijden in lage gearing, vervolgens in de praktijk brengen op uitdagende parcoursen in Nederland vol met stijle heuvels, schuine vlakken en diepe modderkuilen! Je rijdt in een 4×4 auto van de organisatie welke je deelt met een aantal deelnemers. Het belooft een leerzame maar vooral ook leuke dag te worden! 

Waar kan ik in Nederland een dagje offroad rijden?

In Nederland zijn er meerdere parcoursen waar je een offroad cursus kunt volgen. Je rijdt dan in 4WD auto’s van de organisatie op een speciaal aangelegd en uitdagend parcours zodat je de nodige uitdaging voorgeschoteld krijgt.  Bij ons boek je een dagje offroad rijden in Eindhoven, Gouda en Almere. 

Off road rijden Gouda

Off road rijden Eindhoven

Off road rijden Almere

Dagje offroad rijden boeken?

Op Adventuretickets.nl vind je de tofste uitjes van Nederland. Zo ook offroad rijden op meerdere locaties! Kies een tijdslot en reserveer online voor een fantastische dag vol adrenaline!

Een fantastische dag vol adrenaline

Offroad 4x4 rijden cadeau

Geef een offroad rijden experience cadeau en je bent verzekerd van een blijve ontvanger en enthousiaste reacties!  Je geeft iemand een leuke en unieke ervaring vol adrenaline waarbij de rijvaardigheid en het gevoel van wagenbeheersing ook nog eens worden verbeterd. De perfecte combinatie van plezier en veiligheid. Kies voor een cadeaubon of plan een datum en plaats direct een reservering!

4x4 Teambuilding

De offroad experience kan ook als onderdeel van een groepsuitje worden gedaan. Vaak combineren we het offroad rijden met een ander gemotoriseerd uitje zoals een slipcursus, driftcursus of quad rijden. Perfect voor een vriendenuitje, vrijgezellenfeest of teamuitje. Sluit de dag gezellig af met een barbecue en/of borrel. Neem contact met ons op voor een offerte.

4x4 experience Nederland boeken?