Betaalmethoden Adventuretickets

We proberen het bij Adventuretickets.nl zo eenvoudig mogelijk te maken om een betaling te doen. Niemand zit namelijk te wachten op een ingewikkeld en langdurig betaalproces. Zie hieronder een beschrijving van de betaalmethoden.

iDeal


Gratis betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internet-bankieren klant kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDeal.

PayPal


Gratis betaalmethode. PayPal zorgt ervoor dat consumenten en bedrijven met behulp van enkel een e-mailadres, veilig en gemakkelijk online betalingen kunnen ontvangen en verzenden. Het netwerk van PayPal is op de bestaande financiële infrastructuur van bankrekeningen en creditcards gebouwd en vormt zo een wereldwijd betaalsysteem.

MisterCash / Bancontact


Gratis betaalmethode. Het is bij ons ook mogelijk om je betaling te voldoen via MisterCash / Bancontact. Dit is vooral voor onze Belgische klanten van toepassing.

Heb je nog vragen over de beschikbare betaalmethoden of andere vragen? Stuur dan een mailtje naar info@adventuretickets.nl en we zullen je vraag binnen 24 uur beantwoorden.