Zo werkt het: 

Op AdventureTickets.nl boek je tickets voor de beste adventures van Europa. Voeg een activiteit toe aan je vakantie en maak hem onvergetelijk!

Hoe reserveer ik?

Selecteer de gewenste datum op de productpagina en boek de tickets. Na betaling is je bestelling in behandeling! Binnen 48 uur ontvang je een officiële bevestiging per email met daarin alle benodigde gegevens.

Is de activiteit beschikbaar?

Bij iedere activiteit staat beschreven op welke dagen deze beschikbaar is volgens onze afspraak met de uitvoerende partners. Houdt daarbij rekening met het genoemde aantal dagen dat je vooraf dient te reserveren.

Waar vind ik mijn tickets?

Zodra de uitvoerende partner je boeking bevestigd ontvang je van ons een email met de tickets in de bijlage. Neem ze mee naar de activiteit geprint of op mobiel.

Uitvoeringsgarantie

Hiermee garanderen we dat de activiteit uitgevoerd zal worden of dat je je aankoopbedrag terug krijgt! Heel logisch als je het ons vraagt.

Voorwaarden hiervoor zijn:

  • Er dient een reservering geplaatst te zijn binnen de geldigheidsduur,
  • De organisatie is vrij om in overleg te kijken naar een alternatieve datum,
  • De reden dat de activiteit niet doorgaat ligt bij de uitvoerende organisatie of weersomstandigheden.

Geselecteerde partners

Onze avonturiers hebben met zorg een selectie gemaakt van de beste lokale outdoor bedrijven zodat jij met zekerheid kunt kiezen uit top activiteiten.

Onduidelijkheden?

No worries, neem contact met ons op via het contact formulier, live chat of bel 085-0605444. (tussen 09.00 en 18.00)