Over ons


Wij zijn Adventure Tickets; de bookingsite voor Europa’s tofste avonturen, activiteiten, tours en cursussen!

 OPRICHTING


In 2015 zijn we de bookingsite Adventure Tickets gestart. Wij geloven dat iedereen iets avontuurlijks wil beleven tijdens zijn vakantie, iets waar je het nog jaren over hebt. Jij stelt je eigen vakantie samen en kiest een avontuur dat bij je past. Of dit nu een cultuur, natuur of sport avontuur is, dit zijn de belevingen die je vakantie geweldig maken!

Zo werkt het


Adventure Tickets werkt samen met de beste outdoor bedrijven. Hierdoor kun je kiezen uit top activiteiten bij betrouwbare organisaties. Het werkt heel simpel; kies de activiteiten die je wilt ondernemen, selecteer de gewenste datum en betaal online. Na bevestiging ontvang je de tickets en alle benodigde informatie via email zodat je avontuur kan beginnen!

MANAGEMENT TEAM


Text

Léon de Lange| COO


Léon is een echte sportman en een van de founders van Adventure Tickets. Als COO zorgt hij ervoor dat alle processen op rolletjes lopen. Van website beheer tot een optimaal contact met onze klanten en partnerbedrijven. Hij heeft zelf al veel verschillende activiteiten uitgeprobeerd zoals snowboarden, paragliden, skydiven, duiken, surfen en nog veel meer.

nr.1 bucketlist: 2 daagse husky sledetocht bij Tromsø

Text

Joris de Ruiter | CTO


Joris is een van de founders van Adventure Tickets. Als CTO zorgt hij dat de infrastructuur van Adventure Tickets goed werkt. Daarnaast houdt hij van avontuur en foto’s maken; een perfecte combinatie bij Adventure Tickets! Zo beschikt Joris over zijn AFF Skydive licence en in zijn vrije tijd kun je hem dus uit vliegtuigen zien springen!

nr.1 bucketlist: Jetpack Ibiza

Text

Thijs Mennen | CEO


Thijs is ondernemer en een van de founders van Adventure Tickets. Als CEO zorgt hij dat Adventure Tickets het grootste platform voor avontuurlijke activiteiten in Europa gaat worden. Tijdens zijn reizen probeert Thijs allerlei activiteiten uit en stiekem staat vrijwel heel ons activiteiten aanbod op zijn bucketlist.

nr.1 bucketlist: 5 daagse kitesurfcursus in Gran Canaria

Waarom Adventuretickets.nl?

  • Ultieme belevingen, activiteiten en tours van de beste outdoor bedrijven;
  • Het juiste adres voor vragen en hulp;
  • Voor individuen tot grote groepen;
  • Onze tickets zijn mobiel beschikbaar;
  • Betaal eenvoudig met je eigen betaalmethode (iDeal, Paypal, Mistercash/Bancontact).