Partners

PuurKroatië


Sinds kort zijn we een fantastische samenwerking gestart met PuurKroatië.nl. PuurKroatië

PuurKroatië biedt prachtige reizen aan naar Kroatië op een unieke manier. Zo kun je kiezen voor een autorondreis, reizen met de kinderen, eilandhoppen, combinatiereizen of een reis op maat laten ontwerpen. 

Wendy is de eigenaresse  van PuurKroatië en een fervent reiziger en fan van Kroatië. Hieronder kun je meer over haar en PuurKroatië te weten komen:

Ik heb veel gezien en geleerd in de reiswereld, ik heb alle ontwikkelingen en veranderingen gevolgd en mezelf ook regelmatig afgevraagd wat ik als fervent reiziger graag wil en waar ik naar op zoek ben.  Met wat (oud) collega’s uit de reisbranche, mijn vrienden en partners in Kroatië hebben we in enkele jaren geleden een nieuw concept bedacht en kunnen we inmiddels zeggen dat we hiermee al veel van onze klanten en fans een fantastische beleving in Kroatië hebben geven. Wij geven je niet alleen die beknopte beschrijving van je verblijfsaccommodatie en een week voor vertrek je voucher of reserveringsbewijs op een A-4 tje met daarbij de vermelding ‘fijne vakantie’. Wij geven jou een vakantie met beleving!

Onze toppers!


Op deze pagina staan de partners waar wij mee samenwerken en kun je te weten komen wie zijn activiteiten wij aanbieden. Bij Adventuretickets.nl vinden we het erg belangrijk om een langdurige duurzame relatie op te bouwen met bedrijven. We waarderen feedback vanuit organisaties en doen er alles aan om de verkoop voor onze partners te optimaliseren.

Heb je interesse om met ons samen te werken? Ga dan naar de sign up pagina!