Activiteiten Tsjechië

Kies jouw ultieme adventure

Boek snel en eenvoudig online

Wees verzekerd van tickets

085 06 05 444

Top activiteiten in Tsjechië

Skydive Tandemsprong Praag

Tandem skydive Praag Tsjechië

Duur: circa 3 tot 4 uur Leeftijd: vanaf 10 jaar - tot 120 kg - geen ervaring nodig Taal: Engels & Tsjechisch Vervoer: inclusief vanuit Praag naar…
5 out of 5
168,00256,00
Fietstochten Praag

Fietstochten Praag

Duur: afhankelijk van de tocht Leeftijd: 8 jaar of ouder - geen ervaring nodig Taal: Engels, Tsjechisch Vervoer: exclusief vervoer Seizoen: dagelijks van april t/m oktober
0 out of 5
24,0034,00
Elektrische fietstochten Praag

Elektrische Fietstochten Praag

Duur: afhankelijk van de tocht Leeftijd: vanaf 8 jaar Taal: Engels, Tsjechisch Seizoen: dagelijks van april t/m oktober
0 out of 5
32,0039,00
Flyboarden in Praag

Flyboarden in Praag

Duur: circa 1,5 uur Leeftijd: vanaf 8 jaar Taal: Engels, Tsjechisch, Frans Seizoen: dagelijks van 1 mei t/m 30 september
0 out of 5
75,00
Jetpack in Praag

Jetpack in Praag

Duur: circa 1,5 uur Leeftijd: vanaf 8 jaar Taal: Engels, Tsjechisch, Frans Seizoen: dagelijks van 1 mei t/m 30 september
0 out of 5
70,00

Leuke dingen om te doen in Tsjechië

In en rondom Tsjechië zijn een hoop leuke dingen om te doen die jij misschien nog niet wist. Zo moet je zeker een keer een bierproeverij doen, gun shooting of het Bohemian Switzerland Nationaal Park bezoeken!

Bohemian Switzerland Nationaal Park

Bohemian Switzerland is een Nationaal Park gelegen in Tsjechië. Het gebied wordt algemeen beschouwd als een van de mooiste natuurgebieden van Tsjechië. Het is een fantastische plek om te hiken en biedt je de mogelijkheid om het toeristische Praag te ontsnappen.

Gun Shooting in Praag

Hoe gaaf is het om eens met een Ak-47, een shotgun of een Magnum te schieten? In Praag is het relatief goedkoop om er eens op los te schieten in de Shooting range. Voor omgerekend 50 euro knal je hier met een Ak-47,een Glock, een Magnum en een shotgun! Waarom niet?

Kajakken op de Vltava Rivier

De Tsjechen houden van kanoën en kayaken. Je ziet ze dan ook overal door het hele land. Op nog geen kwartier rijden van het centrum van Praag kun je een mooie kayaktocht op de Vltava rivier maken. Even midden in de natuur, een mooie afwisseling met de drukke straten van Praag.

Bierproeverij Praag

Bier hoort bij de Tsjechen. Het relatief onbekende U Fleku is een van de oudste bierbrouwerijen in Tsjechië. Al sinds 1499 wordt hier traditioneel bier gemaakt. Je kunt het op diverse manieren beleven, onder meer door een brouwerijtour, maar er is ook een restaurant en bar waar je een biertje kunt pakken.

 Kies een avontuur

We werken samen met de beste lokale outdoor bedrijven zodat jij met zekerheid kunt kiezen uit top activiteiten.

 Veilig en snel betalen

Kies een datum en plaats de activiteiten in je winkelmand. Betaal vervolgens veilig met iDeal, Paypal of Mistercash/Bancontact.

 Tickets mobiel toegankelijk

Yeah, je avontuur kan beginnen! Je ontvangt de tickets en bevestiging per email. Print de tickets of toon ze per mobiel.